Esitelty viesti Avusta - Avusta

Avusta

Defence IT toivottaa tervetulleeksi kaiken tuen lukijoiltamme, tilaajiltamme ja kumppaneiltamme. Tahdomme, että alustamme pysyy tehokkaana ja tämän takia olemme iloisia saadessamme apua ihmisiltä, jotka sitä haluavat antaa.

Jos sinulla on keino tehdä näin, lue mitä voit tehdä optimoidaksesi järjestelmäämme ja käsittelyämme.

Kirjoittajat

Esitelty viesti Avusta Koodaajat - Avusta

Olemme aina valmiita harkitsemaan ja hyväksymään mukaan taitavia kirjoittajia, joilla on kyky kertoa tarinoita. Jos sinä tai joku, jonka tunnet, voi kirjoittaa puolueettomia informatiivisia uutisia, sinä tai tämä henkilö voi liittyä blogiimme.

Jos onnistut läpäisemään testin, voit aloittaa kirjoittamaan Defence IT:lle ja jakaa asiaankuuluvia maailmallisia tapahtumia, jotka ovat merkittäviä lukijoillemme ja yhteiskunnalle.

Koodaajat

Esitelty viesti Avusta Mainostajat - Avusta

Defence IT etsii aina lahjakkaita koodaajia, jotka voivat auttaa ylläpitämään ja parantamaan verkkosivustoamme. Jos olet luova ja kriittinen ajattelija, voimme etsiä juuri sinua. Tästä huolimatta, voit silti vapaasti tukea Defence IT:tä raportoimalla vikoja, jotka vaikuttavat blogimme navigaatioon.

Mainostajat

Esitelty viesti Contribute Koodaajat - Avusta

Kasvata merkkiäsi kumppanuudella Defence IT:n kanssa. Lisää verkkovilkkautta ja liikennettä hyödyntämällä järjestelmäämme. Anna meidän auttaa yritystäsi kasvamaan suuremmaksi ja vahvemmaksi. Valitse mieleisesi kampanja, jonka luulet parhaiten täyttävän mainostustarpeesi. Takaamme menestyksen kolmessa kuukaudessa.

Vaikuttajat

Esitelty viesti Contribute Vaikuttajat - Avusta

Auta Defence IT:tä jakamalla tarinoitamme ja sivujamme eri internetin alustoilla. Kun jaat uutisia ystävillesi ja kollegoillesi, älä unohda sisällyttää linkkejä, jotka ohjaavat katsojat sivustollemme.

Tahdomme rehellisen ja yhteistoiminnallisen suhteen kanssasi.

Levitä sanaa ja avusta meitä laajentamalla verkkoamme ja yhteisöämme. Jaa linkkejämme eri sosiaalisiin medioihin.

Defence IT ja sen tiimi on aina kiitollinen saamastamme massiivisesta tuesta lukijoiltamme, tilaajiltamme ja kumppaneiltamme.

Scroll to top